verse melk verse melk

Openingstijden

Ma t/m Zo:

10:00 tot 18:00

Dus ook op zondag!

openingstijden bord

De beleefboerderij

Lekker spelen in de speelweide, koeien voeren en een speurtocht over de boerderij!

Ontdek het boerenleven!


Op de boerderij kunnen bezoekers in de stallen bij de melkkoeien kijken. Natuurlijk mogen de koeien ook geaaid worden. Tijdens de boerderij bezichtiging is een kijkje bij de melkrobot en bij de landbouwmachines ook een leuke belevenis. Tegen een kleine vergoeding is een rondleiding mogelijk, waarbij er overal op de boerderij een kijkje genomen kan worden!

De kinderen kunnen heerlijk spelen in de grote speeltuin met o.a. diverse klimtoestellen, speeltracktoren en een 'springbulte'! En dat alles terwijl u geniet op het terras van een ijsje of andere heerlijke friese versnaperingen! 

boeren

Kinderfeestje?


Een kinderfeestje bij IJsboerderij Boereiis is voor kinderen één groot feest. De jongens en meisjes spelen naar hartenlust en steken in een ontspannen sfeer ook nog van alles op over het leven op de boerderij.

Het programma:

  • Ontvangst limonade in leuke dierenbeker + oranjekoek
  • Speurtocht over de boerderij
  • Ijsje eten en lekker spelen in de speeltuin!
  • Poffertjes eten
  • Grabbelen bij vertrek!

Een kinderfeestje duurt zo’n 2 tot 2,5 uur en kost slechts €10,- p.p.

Bekijk foto's Feestje boeken

Schoolreisje


Uit ervaring weten wij bij Ijsboerderij Boereiis dat kinderen er ieder jaar weer met veel plezier naar uit kijken om met hun vriendjes en vriendinnetjes op schoolreisje te gaan. Het schoolreisje begint met ontvangst met limonade en een stuk oranjekoek.

De hele dag kunnen de kinderen vrij spelen in de speeltuin met o.a.: de "springbulte", een zandbak, klimtoestellen en speeltractoren.

Wij kunnen grote groepen ontvangen, wil u een leuk en leerzaam schoolreisje organiseren? Neem contact met ons op!

Schoolreisje boeken

Tijdens de educatie rondleiding onder begeleiding van de boer of boerin, gaan de kinderen in de stallen dieren aaien en bij machines kijken.

Oudere kinderen kunnen via een leerzame speurtocht de boerderij verkennen. Na afloop genieten ze van heerlijke poffertjes en natuurlijk een boerenijsje