Al meer dan 15 jaar een begrip!

Streekwinkel

Op zoek naar een leuk kadootje of lekkernij? In onze Boerderijwinkel verkopen wij ons ambachtelijke Boerenijs, Jinshúster advocaat, Jinshúster Boerejonges/famkes en Friese streekproducten als: (schapen-)kaas, droge worst, roggebrood, jam en wijn. Leuk verpakt in Fries kadopapier. Wij verkopen ook mals vlees van eigen opfok.

Zelfgemaakte Boerenjongens:

Sinds 2009 bereiden wij naast het ijs ook Boerejonges, Boerefamkes en Boerebrulloft. Deze producten zijn heel goed te combineren met ons ijs. Natuurlijk kunt u het ook iemand cadeau geven of er zelf als borrel lekker van genieten.

Zelfgemaakte Advocaat:

Advocaat is heerlijk als toevoeging bij het ijs. Natuurlijk kunt u het ook iemand cadeau geven of er zelf als borrel lekker van genieten. De volgende smaken staan in ons assortiment: Boerintje (advocaat met vanille), Boerke (advocaat met boerenjongens), Boerefaam (advocaat met room).

Cadeaupakketten:

Op zoek naar een mooi geschenk? Van de lekkere producten uit onze boerderijwinkel maken wij feestelijke pakketten. Leuk om te geven als relatiegeschenk of als verjaardagscadeau.