Al meer dan 15 jaar een begrip!

IJsboerderij

Op onze ijsboerderij Boereiis (tussen Terherne en Akkrum) maken wij sinds 1999 heerlijk vers roomijs. Van de verse melk van onze eigen koeien en Italiaanse grondstoffen wordt op ambachtelijke wijze, heerlijk Fries roomijs gemaakt. Het hele jaar door heeft u keuze uit verschillende soorten ijs, waaronder ook sorbetijs en suikervrij ijs. Wij verkopen ons ijs los per bolletje of in verschillende maten bekers. Ook om mee te nemen naar huis of vakantieadres. Het productieproces wordt enkele malen per jaar getoetst door een onafhankelijk controlebureau. IJsboerderij Boereiis is aangesloten bij het COKZ.

Soorten ijs:

Diverse ijssmaken zijn standaard verkrijgbaar, in roomijs of sorbetijs zoals:

Andere ijssmaken maken wij seizoens- of feestafhankelijk zoals o.a.:

‘Gezond’ ijs:

Al ons ijs is gemaakt van melk van onze eigen koeien. Wij gebruiken Italiaanse grondstoffen en deze zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Voor fruitijs gebruiken we vers fruit. Voor diabetici bereiden wij speciaal suikervrij ijs in de smaken vanille en aardbeien. Heeft u een glutenallergie dan kunt u bij ons terecht voor ons glutenvrije vanille ijs. Zwangere vrouwen kunnen gerust genieten van een heerlijk boerenijsje, aangezien de melk die wij voor ons ijs gebruiken gepasteuriseerd wordt bij 85℃.

IJstaarten:

Wij maken ook ijstaarten voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of voor de feestdagen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en smaken.

Boereiis als nagerecht:

Inmiddels bereiden we in de zomerperiode minstens 2 à 3 keer per week boerenijs voor restaurants, campings, jachthavens, theetuinen en natuurlijk voor gasten in onze Boerderijwinkel. In diverse restaurants staat ons Boereiis als nagerecht op de menukaart.

IJskar huren:

Wat is er nou leuker en lekkerder dan een heerlijk boerenijsje uitdelen. Bijvoorbeeld voor de viering van uw bruiloft, verjaardag, bedrijfsopening, feest of evenement. IJsboerderij Boereiis is het juiste adres voor de huur van een ijsbar of ijskar. De huur is incl. Boereiis, ijshoorntjes en toebehoren. De ijsbar biedt ruimte voor vier smaken ambachtelijk ijs van 2,5 liter. Goed voor ca. 100 bollen heerlijk boerenijs. In de ijskar kunnen vijf smaken puur natuur Boereiis van 5 liter geplaatst worden. Voor ca. 250 bollen van het allerlekkerste ijs. Natuurlijk is het mogelijk om voor grotere groepen meer ijs bij te bestellen! U kunt de ijskar of ijsbar huren met of zonder een medewerker van IJsboerderij Boereiis.