Al meer dan 15 jaar een begrip!

Activiteiten

Kinderfeestjes

Een kinderfeestje bij IJsboerderij Boereiis is voor kinderen één groot feest. De jongens en meisjes spelen naar hartenlust en steken in een ontspannen sfeer ook nog van alles op over het leven op de boerderij. En natuurlijk kunnen de kinderen een kijkje nemen bij het bereiden van boerenijs. Een kinderfeestje duurt zo’n 2 tot 2,5 uur.

Kinderfeestje pakket (€10,- p.p.)   

Schoolreisjes

Uit ervaring weten wij bij IJsboerderij Boereiis dat kinderen er ieder jaar weer met veel plezier naar uitkijken om met hun vriendjes en vriendinnetjes op schoolreisje te gaan. Bij Boereiis is een schoolreisje een belevenis vol plezier en vermaak.

Het schoolreisje begint met ontvangst met limonade en een stukje oranjekoek. De hele dag kunnen de kinderen vrij spelen in de speeltuin met o.a.: “springbulte”, zandbak, klimtoestellen en speeltractoren. Tijdens de educatieve rondleiding, onder begeleiding van de boer of boerin, gaan de kinderen in de stallen dieren aaien en bij de machines kijken.

Oudere kinderen kunnen via een leerzame speurtocht de boerderij verkennen.

Na afloop genieten ze van heerlijke poffertjes en natuurlijk een boerenijsje.

Kosten: €8,50 p.p. Duur: 2-2,5 uur

Wij kunnen grote groepen ontvangen. Wilt u een leuk en leerzaam schoolreisje organiseren, neem dan gerust contact met ons op.

Groeparrangementen

Koffie met Friese oranjekoek voor groepen

Groepen bieden wij op afspraak koffie met Friese oranjekoek tegen een gereduceerd tarief aan. Voor slechts €5,00 p.p. ontvangt u 2 kopjes koffie met overheerlijke Friese oranjekoek.

Boerenlunch arrangement voor groepen

Er een dagje op uit met een gezellige groep vrienden/vriendinnen, collega’s of familieleden? Kom dan op afspraak bij IJsboerderij Boereiis langs, voor het heerlijke en interessante boerenlunch arrangement.

Boere breamiel arrangement

Ballonvaart arrangementen vanaf min. 12 personen

Mooi en uniek! Het Friese landschap vanuit een luchtballon van bovenaf bekijken. Maak uw ballonvaart compleet door vooraf in een landelijke omgeving te genieten van een lekker kopje koffie met Friese oranjekoek en/of een lekkere barbecue. Natuurlijk kunt u na afloop ook één van de heerlijke smaken Boerenijs proberen. Maak uw keuze uit één van de onderstaande arrangementen.

Arrangement Folkert 15                 (€137,50 p.p.):

Arrangement Maaike 7                   (€142,50 p.p.):

Arrangement Nynke 11                   (€147,50 p.p.):

Arrangement Aukje 17                   (€162,50 p.p.):

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.